Daniel gjør rare ting del 5

Daniel svelger lappen der han skrev at Victoria kunne man IKKE stole på. Lappen som han sier vil kaste han ut av Paradiset. Han skal lage et poeng ut av spisingen, men brekker seg halvveis fordi det smaker papir. “Vi legger resten ned i brusflasken, samma sak….”

Daniel sier til Stian at han skifter klær og skal komme ned å lage et helvete!(Positivt/Negativt?) Logikken da å kle seg ut som en tiger har jeg ikke helt oversikt over. Enda flauere blir det når han kommer inn som en tiger, men ingen bryr seg nevneverdig om han, slik at han må tusle inn igjen som en flau katt på solorommet som han deler med pubertale/homofile Helfner.

Hvor skal dette ende? Er det Daniel som må ut i morgen? Følg spent med i neste EPISODEEEEEEEE

 
Del denne posten:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email

1 kommentar til Daniel gjør rare ting del 5

Gi en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>