Parsermoni avslørt på YouTube

Før dagens episode kom på lufta ble det lagt ut et klipp på Youtube som viser høydepunkter fra dagens parsermoni der det avsløres hvem som ryker ut. Klippet er hentet fra Viasats OnDemand tjeneste der man får tilbud om å se episoden en dag i forkant som et tilbud til de som vil betale for det. Klippet har ligget ute i mange timer allerede, mens parsermonien først skal avsløres på TV om kun få minutter. Vil du heller se episoden på tv, eller holder det med en 3 minutters oppsummering for deg?

 
Del denne posten:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email

2 kommentarer til Parsermoni avslørt på YouTube

Gi en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>