Sex, sex og atter sex

I norske medier er det stort fokus på  SEX i Paradise hotel. Vi hiver oss på og lurer på  hva du syntes om TV sex og om deltagernes handlinger?  Syntes du norske medier er for ensidige i sin dekning, Paradise er vel langt mer en SEX?

Tine sier hun er glad for at hun ikke hadde sex på hotellet, og var ikke villig til å ha sex for å sikre plassen sin på hotellet. Hun følte at Niklas til tider presset henne litt, men Niklas på sin side hevder at hun var like mye med på det som skjedde i sengen og at det dumt hvis hun tror noe annet.

Niklas sier at Tine hadde mest lyst på meg, så jeg tok til takke med henne – og at de to har hatt det gøy. MEN, neste uke får vi se en Tine som er oppløst i tårer fordi Niklas kliner med deltager Mari Heggen (20) fra Trondheim.

MAMMAN til Maria Isabel er lamslått over at datteren har sex med Emil og sier til VG.no at det ikke er det smarteste hun har gjort.

Emil hevder han ikke husker spesielt mye av sengeaktiviteten med Maria Isabel, men sier samtidig at de to var enige om at det nok ikke var så lurt!!! Emil sier derimot også at han mener nordmenn må tørre å gi litt faen, og at TV sex ikke er så farlig.

Torbjørn og Victoria fikk kysset litt utenfor kameraene før Torbjørn måtte forlate hotellet. Mulig det hadde blitt noe mer om Torbjørn hadde vært der lenger? Det er for øvrig flere som hevder at Torbjørn kommer til å sjekke inn igjen på hotellet.

Hva mener du om at Paradise deltakerne har sex på TV? Hvem tror du kommer til å ha det? OG hadde du selv hatt noe problem med å gjøre det?  Er du fornøyd med mediene? Diskuter gjerne litt her :-)

 
Del denne posten:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email

2 kommentarer til Sex, sex og atter sex

 • Anna

  Skjønner ikke hvorfor alt er fokusert på sex? Det er jo ikke så interessant, er det vel? Vi får jo ikke sett så mye om det skjer heller da..

 • maren

  vet du om Mari Heggen har blogg?:)

Gi en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>