Daniel avslører Victoria!

Daniel skriver på sin blogg i dag:

«Dere kan samenligne Victoria med ei høne som skal kappes av hue! gled dere til det sykeste, DUMESTE, beste innlegget jeg noen sinne har hatt på min blogg. Sannheten om FITTE Victoria norrman kommer i morgen. Håper noen advarer henne om dette! For Victoria burde seriøst ikke snakke etter mitt innlegg i morgen! »

Wow! Lurer på hva misse-prinsen kommer med i morgen!!

 
Del denne posten:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email

7 kommentarer til Daniel avslører Victoria!

 • Elisabeth

  Daniel suger! No offence :)

 • Hva er Daniels blogg adresse?

 • Jeg leser bloggen til Daniel og jeg har aldri sett at han har skrivd et sånt innlegg! Det som sto på innlegget til Daniel 23. april (det siste innlegget) var: Jeg sier ikke mer en at sannheten om Victoria Norrman skal komme ut i mitt neste innlegg!
  Så det du skriver er vell litt overdriving eller hva?

 • admin

  Det jeg refererer til sto på seher.no eller side 2.no, husker ikke helt hvilke av disse sidene. Men jeg har absolutt ikke funnet det på eller skrevet det selv. Mulig han tok det bort hvis han kanskje innså at det var litt grovt sagt. Og la dermed inn teksten som nå står der, ikke vet jeg:)

 • silje

  Daniel endret dette inlegget etter at han fikk mange dårlige tilbakemeldinger på det. Selv om han nå har endret det, lå det ute på bloggen en stund, så det er rart at du som “leser bloggen hver dag” ikke har sett det!
  …idiot.

 • Hater victoria ho har godt av alt det drite hun får i tryne

Gi en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>