Hørt på Paradise Hotel...

- Jeg vet ikke helt hva et dilemma er jeg da, men det kan jeg jo lære meg…  Thea Bråten Christensen er hvertfall positivt innstilt til de utfordrende oppgavene Paradisel Hotel har for deltagerne.

 
Del denne posten:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email

2 kommentarer til Hørt på Paradise Hotel…

  • Hei..vil forsøke å være objektiv her..Reality-folk, er exibisjonister.Kan man ikke klare et liv uten å være med på slikt..bør man skoleres,kurses i hva som venter, når dette er over.norske folk er verdens mestre i etterpå klokskap,en betegnelse utlendinger gav oss for 70 år siden.Victoria har min sympati..Hun aner ikke hva ekte vennskap er..men viser klare tegn til løslivethet..De andre..vel at blondiner er dumme, er nok noe sant..men ungdom som vet så lite,,rart de er i live..Hamnes, Petter, niklas,Emil,Jon,=mineryddere..Sex-maset blir for dumt.MEN to unntak,,Jeanette og Karoline..minus den håpløst idiotiske ,,gjemmimgen,, av sjørøver-kisten,,jeg stønna høyt.da..DER datt hennes gode navn.men Caroline som gikk ut..DER er DAME..Hun er den beste der..tine-thea,carl,Stine M, Ærlig talt,PENE er de ikke,,silikon, dominerende oppførsel,s.M.V.N. er helt på trynet..og torbjørn,,nei,nei,nei og NEI.At det går an..Idioti,,100% tosk.Stian var for dum han også.Kan de ikke spille som voksne,så ta vekk drittpraten,å lag barne-TV.I MIN vereden.ville de aldri klart seg..utenom to stykker..Send guttunga til Afghanistan..og pikene på husmor-skole..OG hva når vi møtes engang..hva da+tåler de et par sannheter ?for det var vanskelig med objektivitet her nå..Da må man ha NOE å bygge på..Karoline fra rogalnd.+ hun lyse Caroline.joda der er det håp..og Jeantte da en mann,Jea..en MANN må du ut derfra å finne….he..he..ha det godt i flauheten deres her..og den som sier at kritikk ikke biter på dem-dere-lyver så det renner.bli med på en villmarkstur..med åpen himmel,kano,hunder og mye skog+fjell.to uker,kom igjen..2 små uker !!…..he..he, den fixer dere ikke folkens..never.

  • jo…1 ting..Jeg beklager hvis noen får problemer..men når emil ikke vet hva en Juss student kan bli og Tine,s evindelige tullball..så er det synd på dere..Kritikken hagler..og det er IKKE seerenes feil..den som oppførerte normalt..blir kredittert for DET..overalt.

Gi en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>