Niklas nr.1 på KREMTOPPEN

Rundbrennærn fra Drammen på topp hos SOL sin Kremtopp 

 
Del denne posten:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email

1 kommentar til Niklas nr.1 på KREMTOPPEN

  • Mikkel

    Hva victoria har som makt over gutta er enkel og svare på: alle gutter som får noen som helst oppmerksomhet fra jenter blir betatt, selv om alt hun gjør er og spille på flere kort for å ha mange å gå til den dagen hun trenger det så godt ikke alle skiens jenter er som henne, er selv sammen med ei skiensjente og hadde sparket henne tilbake til byen vist hun var som victoria.Når det gjelder Torbjørn er han bare skjønn fordi at han kan spille og synge for dolke partneren i ryggen og så komme tilbake å si hvor godt han liker victoria er jo helt greit ikke sant jenter!!

Gi en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>