Dronningen av krokodilletårer!

Victoria griner og griner, men hva er det egentlig hun griner for? At hun sender Stian hjem, eller at hun den neste uken må late som om hun blir yr av tromsødialekten til Torbjørn?

6 kommentarer til Dronningen av krokodilletårer!

 • Anna

  Plis Victoria dra hjem..

 • Elm

  Irriterende at hun kom inn igjen, fake damen..

 • cathrine

  dere er nødt om å skaffe dere et lliv..alle som går inn på paradise hotell vet at dette er et spill med mye moro..ja man får venner og ja man må dolke dem man er glad i i ryggen for å overleve..alle reager med hat ovenfor viktoria…alle som hadde vært normale i hode hadde skjønt at hele paradise er et spill om å overleve..folk er bittre for at de røk ut av hotelle og ikke kunne godta at de ikke vant paradise…dere skal liksom kalle der voksene mennesker..SKJERP DERE..dere kjenner kun viktoria kun gjennom paradise,men ikke som utenfor..ikke døm før dere kjenner personen fult ut

 • cathrine

  varda flere som oxo spillte spille,se hva niklas gjorde mot caroline…det var da mye shit kasting om div personer oxo…er d mulig å være så trangsynte

 • cathrine

  digger deg viktoria

 • Elm

  Catrhine: Det eneste jeg har å si til deg er at du er dum, vi vet at folkene kan være annerledes bak kamera, vi vet at det er et spill og vi trenger ikke en wannabe som deg til å forklare ting. Kan hende dette med fjortisser tar dette litt for seriøst. Btw! Lær deg å skriv før du leker voksen. (ikke ment for mobbe deg, bare for å si litt til deg)

Gi en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>