En av våre lesere sin opplevelse av PH deltagerne – enig eller uenig?

Noen av deltagerne som er omtalt under er allerede ute og IKKE minst, det er ca 10 dagers siden vi fikk denne mailen så mye har skjedd.  Er du enig eller uenig vår leser sine synspunkter. Kjør debatt :-)

Heidi Stueflotten
-
Heidi er en oppegående og blid jente. Ingenting negativt å si om denne jenta. Kan noen ganger stille litt dumme spørsmål, men det er hva som gjør henne søt.


Jeanette Ervall
- Jeanette er en utrolig søt jente. Hun har hatt en del partner bytte, som gjør at du må ha tenkt en del taktikk. Noe som hun selv sier hun ikke liker å gjøre.


Joachim Bekkevold <http://www.facebook.com/pages/Joachim-Bekkevold/139543272777362>
-
Smart og oppegående gutt. Selvom han ikke vil innrømme det selv, vet vi at han styrer spillet. Han kan lett påvirke folks valg, nettopp fordi alle liker han. Det kan virke som de andre spillerene ser opp til han, å tørr ikke gå imot det han sier. DIGG det han gjorde i duellen


Kim Høgas Hansen <http://www.facebook.com/pages/Kim-H%C3%B8gas-Hansen/206440272704676>
-
Han henger på team Joachim, å de to finner på masse tull. Han blir også godt likt. Han har ikke vært den som har trengt å stå i rampelyset, så han har ikke skilt seg spesielt ut verken positivt eller negativt


Madelen Voreland Berås <http://www.facebook.com/pages/Madelen-Voreland-Ber%C3%A5s/187934441242532>
- Madelen er en rolig og god jente. Hun er ikke den som roper høyest, eller krever mest oppmerksomhet.


Maren Kallhovd <http://www.facebook.com/pages/Maren-Kallhovd/183048055072752>
- Ingen kan måle seg med denne jenta på sprøhetskalaen. Hun sier ting rett fra læveren, å kan noen ganger bli litt mye for de rundt henne. Men hun er en søt jente, som blir godt likt.


Niclas Wicksell <http://www.facebook.com/pages/Niclas-Wicksell/151287828265314>
-
Han er 100% seg selv hele tiden. Han liker alle, han blir godt likt av alle. Han lager liv, å er stort sett positivt til alt og alle.


Stephan Sætre <http://www.facebook.com/pages/Stephan-S%C3%A6tre/187604121276087>
-
Kom litt skjevt ut i begynnelsen å klarte ikke være seg selv. Dette har skapt problemer. Han prøver å vise alle at han er en man kan stole på, men folk er ikke overbevist.


Christina Mørland Strandskogen <http://www.facebook.com/pages/Christina-M%C3%B8rland-Strandskogen/159960117391261>
- Rett og slett konge! Hun er en av gutta, å er alltid seg selv. Ingen vonde ord, derfor kommer hun godt overens med alle.


Mats Figenschou Hansen
- Snille gode mats. Ga alt, ble kastet ut. Han og Maren dro den helt ut, bare et par dager etterpå valgte maren å ta Niclas fremfor Mats. Han tok det fint, å dro med hevet hode etter første parsermoni.


 
Del denne posten:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email

2 kommentarer til En av våre lesere sin opplevelse av PH deltagerne – enig eller uenig?

 • Katarina

  Vill bare gratulerer Niklas Vindel Og Madeleine med seieren av paradise Hotel 2011.
  Verdige vinnerer :-D

 • Hvor et Micke/Mikael da?? Hjertlige hilsner fra Paradis fan Maren-Marie<3 Se bloggen kippi.blogg.no? Min og venninen min sin blogg:D

Gi en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>