Dagens episode av PH – gutta skal på date, men…..

Guttene får brev om at de skal på date. Jubelen står i taket, men turen tar en annen vending når de finner ut at de har et viktig oppdrag. De skal kaste ut en av jentene fra hotellet, og samtidig gi makt og fredning til andre. Et knapt døgn og moroa er over for den uheldige jenta. Under Pandoras eske-seremonien kommer det frem at flere av parene er vaklevorne, noen har funnet tonen på tvers av partnerskap og avtaler. Er det i det hele tatt noen av parene som er sikre før parseremonien i morgen?

 
Del denne posten:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email

1 kommentar til Dagens episode av PH – gutta skal på date, men…..

Gi en kommentar

 

 

 

Du kan bruke disse HTML etikettene (tags)

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>